Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fångar i en sexistisk kultur

Annons

Bibelns budskap, som vill få syndare att vända om, får inte längre predikas fullt ut. Yttrande- och religionsfriheten är nu ordentligt beskuren.

En pastor, Åke Green i Borgholm, har nyligen dömts till en månads fängelse för missaktning av homosexuella. Domen kom efter en predikan som grundar sig på vad som står skrivet i Bibeln.

Många varnade för dessa konsekvenser när lagen lobbades fram av den militanta organisationen RFSL.

En organisation som också ligger bakom den årliga pridefestivalen som inleds i dag. För att kunna genomföra denna festival strömmar pengar till från företag och LO som vill visa sitt stöd för den nya livsstilen.

En av dagarna under festivalen ska omoralen hyllas på ett alldeles speciellt sätt. Man vill helt enkelt att omoralen ska bli ett föredöme för våra ungdomar, ja för de äldre generationerna också för den delen.

Företrädare för regering och riksdag kommer troligen som vanligt att tåga med i festivaltåget. En biskop ska invigningstala. Allt är gulligt och ska välsignas av rikets makthavare.

Mycket av omoralen har sina rötter i 60- och 70-talens sexuella frigörelse. Riksdagens beslut om fri abort 1974 var en förutsättning för att komma framåt i den sexuella frigörelsen. Och nu står vi här. 1 000 000 avrättningar av ofödda barn, HIV, grov pornografi, skilsmässor, våldtäkter, sexmord, pedofili och mycket annat, senare.

Den sexuella frigörelsen har gjort oss till fångar i en sexistisk kultur med vådliga konsekvenser. Och när det gäller lagstiftningen, tro för all del inte att du sett allt. Mer är på väg i denna dekadansens tidsålder.

Insemination av lesbiska par som berövar barnet sin rätt till en biologisk pappa, könsneutrala äktenskap, månggiften mellan män och/eller kvinnor, bastuklubbar, ja än mer som man knappast kan skriva om.

Om några år kan den aktuella domen betraktas som en mild dom.

Homosexlobbyn vägrar tillåta andra åsikter än sina egna.

Åke Green är en hjälte

Mer läsning

Annons