Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Få brev på villovägar

Annons

Svar till "...varar väl till påska",

den 10 februari.

Jag vill börja med att försäkra dig om att ingen i Posten slänger bort vare sig några julkort eller någon annan post. Under julveckan skickas det drygt 50 miljoner julkort, vilket vi tycker är fantastiskt kul, och jag kan försäkra dig om att alla i Posten verkligen gör sitt yttersta för att alla julkort ska bli utdelade före jul.

I vissa enstaka fall och av olika anledningar händer det tyvärr att vi inte klarar det. Det finns aldrig någon ursäkt till detta som är bra nog, däremot finns det oftast naturliga förklaringar i varje enskilt fall.

Det kan vara driftsstopp i maskiner, förseningar på grund av väder, felaktiga adresser etcetera.

Brev som inte kan levereras på grund av felaktig adress eller att adress saknas och där uppgift om avsändaradress saknas skickar vi till Post & Telestyrelsen i Kiruna för särskild behandling.

Posten håller mycket hög klass när det gäller brevleveranser över natt. Här är vi bland de absolut bästa postföretagen i världen. Cirka 95 procent av breven kommer fram över natten, enligt oberoende mätningar.

För att vi ska kunna få reda ut mer om vad som kan ha hänt med de brev du saknar ber jag dig ta kontakt med undertecknad eller vår kundtjänst.

STELLAN SUNDSTRÖM

Mer läsning

Annons