Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett glas vin till pizzan, tack

Annons

Ännu ett näringsställe i centrala Malung har fått fullständiga rättigheter. Det är Pizzerian Napoli som från och med den 1 februari kan servera sprit, vin och öl till sina matgäster samtliga dagar i veckan. Därmed ger man sina kunder en ännu bättre service.

- Vi är mycket glada äver att vi nu fått fullständiga rättigheter. Det är många av våra matgäster som haft önskemål om att ta ett glas vin eller öl till maten och nu kommer vi att kunna ge den möjligheten säger ägaren av Napoli Abdulkadir Karakecili som under de fyra senaste åren drivit den populära pizzerian Napoli i Malung. Till sin hjälp har han brodern Mahmut Karakecili.

Inne i lokalerna finns det plats för 65 gäster och till sommaren kommer man att bygga ut verksamheten med en uteservering.

- Vi kommer att ha en uteservering för cirka femtio personer och den blir inringad med ett staket och eventuellt kommer den också att vara under tak och den kommer att hållas öppen under sommarmånaderna säger Abdulkadir Karakecili.

En del mindre förändringar har redan skett i de lokaler där man nu bedriver sin verksamhet. Bland annat har man byggt en bardisk som kommer att tas i bruk för första gången på lördagen då det är premiär för en pizzeria med fullständiga rättigheter.

- Vi ser verkligen positivt på framtiden och vår målsättning är att våra gäster skall trivas i en lugn och fin miljö när man går ut för att träffa sina vänner, säger Abdulkadir Karakecili.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons