Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett enda virrvarr med Posten

Annons

Postens nya organisation fortsätter att förbrylla sina kunder. Ett nytt körkort kan du inte hämta där du gör andra postärenden. Och Postens kundtjänst vet inte var de olika lokalerna finns.

Per Almén från Gagnef skulle hämta ut ett nytt körkort. Adressen på avin var Skogen 2. En för honom okänd plats. Han kontaktade då postens centrala kundtjänst som hänvisade honom till OKQ8-macken i Djurås Centrum.

Men körkortet fanns varken där eller hos Ica-hallen. Nästa steg var att gå in på Svensk kassaservice som hänvisade till Post center. Det var inte långt bort men dock väldigt anonymt. Det ligger för övrigt i samma hus som Falu Kurirens redaktion i Djurås centrum.

Det är postens sorteringscentral som fungerar som ett Post center. Dock utan att marknadsföras, det finns inte ens en skylt. Kommer man vid rätt tid kan man lokalisera byggnaden genom postens gula brevbärarbilar.

Enligt platsansvarig ska kontoret inte profileras till skillnad från motsvarande center i till exempel Falun och Borlänge. Men vissa värdehandlingar, som körkort, ska hämtas där och inte hos Postens ombud.

KARIN PAULSSON

0241- 105 80

Mer läsning

Annons