Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett Dalarock räcker

Annons

Kul att det anorndnas rockkonserter och andra tillställningar här i Säter. Men vem har givit tillstånd till att låta detta gå av stapeln på campingplatsen, och detta i hela i tre dagar?

Och i midsommar till råga på allt, då vi av gammal tradition brukar få besök av många turister och hemvändare. Eller behöver man inga sådana tillstånd?

Vi har i Säter en campingplats som de senaste åren fått ett ganska dåligt rykte. Nu ska vi alltså bättra på det ryktet genom att ha rockcirkus här i dagarna tre, med allt vad det för med sig.

Hur kul är det för en eventuell nästkommande arrendator att kunna ta över en camping med så dåligt rykte.

Hur kan vi tillåta en sådan fruktansvärd nonchalans gentemot campinggästerna, de som vi borde vara oerhört rädda om. Borde vi inte jobba på att göra campingen attraktiv istället.

Vi har ju haft Kalasturnén här två gånger och det har inte varit en alltför rolig syn dagen efter. Vi behöver inte göra campingen till ett nytt Dalarock.

Vi har en plats här i Säter, nämligen Säterdalen, som tidigare visats sig duga som rockarena.

Tänker då bland annat på Rocktåget, där många av våra namnkunniga artister uppträdde och drog stor publik. Hörde en siffra på 13 000. Och då borde den kunna duga till sådana evenemang nu också.

Skräm inte bort turisterna från vårt Säter.

ANN-MARIE OCH BOSSE STÅLBERG

Mer läsning

Annons