Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En regnig Citroënträff

Annons

Trots regnet och den låga temperaturen, elva till tolv grader, ser Håkan Rystedt mycket positivt på resan till Skottland.

- Det känns jätteviktigt att ha varit där så man har känt på den atmosfär som är på det här området under de här dagarna.

- Man måste veta vad de här människorna vill ha för service för att sedan kunna göra ett bättre evenemang, säger Rystedt.

Citroënvärldsmötena är populära och lockar många människor till sig. Till Skottland kom nästan 2 500 ekipage och självklart är det 2CV och tält som gäller.

Under tisdagsförmiddagen den 26 juli då ekipagen anlände blev det kaos i den lilla staden Kelso.

800 ekipage köade för att få en bra campingplats, så lokalbefolkningen som skulle till sina arbeten kom försent på grund av att de inte kom fram för alla bilarna.

- Det är redan 207 ekipage som har anmält sig och betalat en avgift på 600 kronor till världsmötet här i Borlänge 2007, det är helt otroligt, säger Rystedt.

I höst börjar arbetet inför 2007 då de inblandade ska ha en träff och gå igenom erfarenheterna från Skottland.

Det ska göras en grundplanering och man förväntar sig ungefär lika många ekipage hit till Borlänge som Kelso hade.

Håkan Rystedt har till och med gått och lovat människor saker i Skottland.

- Jag har lovat bättre väder till vårt Citroënvärldsmöte 2007, det kan inte bli sämre än regn och elva till tolv grader i fyra dagar, säger Håkan Rystedt med ett leende.

SOFIA RÅDMAN

Mer läsning

Annons