Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En oas i en stressad värld

Annons

Ett fantastiskt par och en hängiven förening drog upp en park från botten och har lagt hela sin själ i denna under tio års tid. Detta har resulterat i underbara Disponentparken i Grängesberg.

Den är en oas faktiskt i denna stressade, kommersiella och ganska sjuka värld vi lever i nu.

Så kommer då en enda person och kan sätta stopp för detta, och det på rent jävelskap känns det som. Unnar du oss inte denna park Herr Stendalen?

Unnar du inte dessa eldsjälar, som har åstadkommit detta, unnar du inte dem att se och höra alla glada, nöjda och förundrade människor som besöker parken varje år, som en belöning för sitt slit?

Du vill utveckla parken, fattar du inte att det är det vi inte vill? Vi vill ha den precis som den är. Charmen ligger ju i det gamla, sneda, genuina med olika kaffekoppar, hembakt bröd, roliga annorlunda saker att köpa, djur och växter som "bara får vara" och den mysiga trevliga personalen som har tid för folk. Bara det!

Fattar du inte det som vi andra 30 000 redan fattat?! Att sånt här behövs? Gå dit och ta en fika, om du har tid med nåt så simpelt, så får du känna...

Vi måste bevara denna unika park så kanske barn fortfarande förstår att det finns djur och växter som man kan ta och se på och som man inte kan dubbelklicka bort med musen.

Carpe diem

Mer läsning

Annons