Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En generation som ser bakåt

Annons

Svar till Dalkulla som värnar om naturen: Om Projektet Tre Toppar skulle bli verklighet kan du även, när inte snön täcker Guds vackra orörda natur, fortsättningsvis gå upp på Städjan och alla intill liggande fjälltoppar och njuta av den otroliga utsikten.

Jag slår vad om att du inte vintertid tagit dig upp med skidor och njutit av den underbara skidåkning som finns på dessa toppar. Kan du åka skidor?

Ett förslag till dig är att vintertid, från Idre Fjälls topp, föra statistik på hur många som besöker Städjans topp. Det räcker att du räknar på dina tio fingrar, fler än så blir det inte.

Möjligheten, som visionen Tre Toppar kommer ge, är att många, många fler får tillfälle att besöka Städjan och att se denna underbara utsikt, däribland handikappade.

Och för att inte tala om alla dessa adrenalinstinna ungdomar som kanske kan tagga ner och finna harmoni och ro. Tänk på att det är vi ungdomar som fortsättningsvis ska befolka den redan drabbade glesbygden och se till att utvecklingen går vidare även här.

Men det är väl svårt för dig att förstå, som redan bor utanför byns 50-skyltar. Troligtvis är du i den generationen som ser mer bakåt än framåt.

Tänk positivt, se framåt, se utveckling!

ADRENALINSTINN UNGDOM

Mer läsning

Annons