Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En dag för hjärnkraft - och ökad optimism

Annons

Söndagen den 8 februari var en gul dag, en färg för hjärnkraft och optimism enligt "färgernas magi" som presenterades av Ylva Trollstierna.

Och optimism var något som genomsyrade många av de människor som sökte sig till Skeer.

Hit kom 400 personer på lördagen och något färre på söndagen med sina värkande kroppar och såriga själar för att få bot och svar. Kanske fanns sådant att finna bland de medverkande som erbjöd det mesta från sagor till traditionella apoteksvaror.

Kostens betydelse för hälsan framhöll flera utställare. Men även den som levt ohälsosamt hade här nära till hjälp. Ett plåster under foten suger giftet ur kroppen och ett bättre liv väntar runt hörnet. Tro´t den som vill. Men Kinotakara, som det japanska undermedlet heter, har på några år blivit en världsartikel.

Annars är det mest via arbete med själen som ett rikare liv följer. Åtminstone av utbudet i Skeer att döma.

Tarotkort kan ge vägledning, siffror likaså enligt numerologin. Här vittnade personligheter som hittat svar ur tidigare liv och funnit allt det kosmiska som finns inne i oss och omkring oss.

En väg dit är att lära sig kanalisera - en metod för att finna högre och mer ljusfyllda perspektiv, inspiration och konstruktiva lösningar på utmaningar.

Hade undertecknad kunnat det, hade det här kunnat bli en betydligt mer läsvärd text.

LARS-ERIK KLOCKAR

Mer läsning

Annons