Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En bal med smoking och sidenprassel

Annons

- Det har varit en fantastisk kväll med tal, sång, musik, många goda skratt och kling i glasen. Jag är mycket stolt över våra elever, sa en närmast rörd rektor Ingemar Karlsson innan han lämnade festligheterna sent på kvällen.

Kristina Nilsson, som varit balkomitténs ordförande, har haft bråda dagar den senaste tiden.

- Det har varit en jättelyckad kväll där alla verkligen gått in för att det ska bli så stilfullt och festligt som möjligt. Killarna uppträder som riktiga gentlemän och drar ut stolarna för tjejerna och man upptäcker att exempelvis killarna på fordonslinjen, som man tidigare mest sett i skitiga overaller, har förvandlats till världens snyggingar, säger Kristina.

Menyn som serverades bestod av räk- och laxmousse, vårkyckling med Hasselbackspotatis samt jordgubbsparfait, serverat med vitt vin. Esteterna Moa Anderzon, Therese Ehrling och Caroline Nilsson bjöd på underhållning och åtskilliga talare passade på att säga några väl valda ord till studenterna innan kvällens toastmaster, Fredrik Hallqvist, förklarade att middagen var avslutad och att baldansen i storstugan till Surprise började.

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons