Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En aktör av många!

Annons

Svar till Lennart Hedin, debattsidan den 7 november:

Lennart Hedin, ställer sig frågande till vår organisation i sitt svar på vår debattartikel om att skapa en Allians för svenska småföretag.

Företagarförbundet är en organisation av flera i Sverige som driver frågor för att förbättra förutsättningarna för att starta, äga, driva och utveckla företag.

Vi har dock ett särskilt fokus på de minsta företagen. Detta framgår tydligt av vårt näringspolitiska handlingsprogram, det senaste utformat inför valåret 2006.

Vi har tio konkreta förslag varav ett, som handlar om speciella regler för småbolag, har åtta underpunkter. Vad vi vet finns inte något liknande samlat konkret förslag till reformer för företagande och då speciellt för de små bolagen.

Besök gärna vår hemsida (http://www.ff.se) och läs Handlingsprogram 2006 - för ökat företagande och tillväxt. Ett annat tydligt exempel på att vi värnar de minsta bolagen är vår envisa kamp för att återställa förmånsrätten.

Vi har aldrig påstått att vi är störst. Svenskt Näringsliv och Företagarna mycket större, men i den mission vi alla har så är det den samlade styrkan som avgör vilken näringspolitik det ska föras i landet.

Vi välkomnar alla som över huvud taget vill engagera sig för ett bättre näringslivsklimat i vår organisation eller i andra organisationer eller det enskilda initiativet.

Ju fler som engagerar sig desto bättre. Därav också vårt initiativ till Allians för svenska småföretag!

PER LIDSTRÖM, ORDFÖRANDE, CAMILLA LITTORIN, FÖRBUNDSSEKRETERARE

Mer läsning

Annons