Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ejendals arena i ny tappning

Annons

Ejendals arena byggdes inte enbart för ishockeyns skull. Konferenser och attraktiva nöjesevenemang måste även till för att arenan ska fylla sin funktion fullt ut.

En annan ur evenemangsledet, Eva Isacsson, konstaterar att det är första gången de har matservering på den parkettklädda isovalen.

-En bit över 3000 matgäster är vad det handlar om, berättar Johan Pellas.

1300 ätande på isovalen, 1100 i tennishallen och 1000-talet matgäster på andra ställen i arenan.

Inte undra på att restaurangchef Hans Jacobsson hade fullt upp. Från Lindvallen och Tandådalen lånas hovmästare och servitriser in.

En utmaning av det större slaget för LIF och Ejendals arena. Johan Pellas tror det ska fungera bra.

-Erfarenheterna har ökat enormt bara under ett år.

Kvällens föreställning väntas beskådas av drygt 6000 personer. Endast ett fåtal biljetter finns i dagsläget att uppbringa.

Även köks- och logistikansvarige Peter Carlsson har fullt upp.

Han noterar ur inhandlingslistan bland annat 240 kilo revbensspjäll, 300 kilo ost, 400 kilo potatis, 200 kilo skinka, 100 kilo rostbiff, 350 kilo lax i olika utföranden, 120 kilo skaldjurspaté och 35 kilo finhackad rödlök.

Johan Pellas tycker det börjar se bra ut.

-Nu är vi igenom den svåra tiden. Det är roligt att vi börjat få ett namn. Vi har blivit attraktiva att få arrangera evenemang och konferenser. Det här gynnar hela bygden. En verksamhet av det här slaget vilar på flera ben.

CHRISTER KLOCKARÅS

Mer läsning

Annons