Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dumhetens privilegier (del 2)

Annons

Det har varit ett enormt hallå kring det här terroristynglet, som har ett ytterst tvivelaktigt förflutet. Är man så dum så man åker till Afghanistan för att studera Islam, då har man något speciellt skäl att dölja.

Amerikanerna är inte lika enfaldiga som svenskarna men när de inte hade någon nytta av honom fick han gå. Nu ska advokaterna försöka tjäna ytterligare pengar på honom och jag hoppas amerikanarna ber dem dra åt -...

Det är ytterst märkligt att vanligtvis förnuftiga människor kan hysa sympatier för dessa terrorister som viftar med vapnen som barnungar och uppträder som väl paketerade sopsäckar med vapen i händerna och utdelar dödsdomar över helt oskyldiga människor, för att driva sina vilsna viljor igenom. Att tala om mänskliga rättigheter i dessa sammanhang är som när en rånare ropar "ta fast tjuven".

Journalistgardets ståndskall mot USA:s terroristbekämpning är exempel på genuint oförstånd i politiska frågor och terrorismen är de politiska dårarnas motdrag mot begreppet mänskliga rättigheter, som de varken accepterar eller tillämpar.

Den civiliserade världens regler är direkt fördel för dem i deras förakt för människoliv och som de utnyttjar skamlöst.

Det enda argument som detta avskum förstår och respekterar är våld och därför måste de utrotas fysiskt och mentalt som Bush har sagt för att världen ska bli tryggare.

Det är en fråga om förnuft och mänskliga rättigheter för alla människor!

Om dårarna inte gillar det är det bara att sluta med terrorism. Att böja sig för dårar betyder mänskligheten undergång.

ARNE JANSSON

Mer läsning

Annons