Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drickbart vatten i Norbo igen

Annons

Nu är vattnet i Norbo i Silvberg tjänligt igen och kan drickas. En död fågel hittades i ett filter i vattenledningen och sedan den togs bort har problemen med coliebakterier i vattnet försvunnit. Den 19 augusti gick miljökontoret ut med uppmaningen att inte dricka vattnet sedan provtagning visat att det innehöll bakterier. Det var inte råvattnet som innehöll bakterier utan bakterierna tillkom i ledningarna konstaterades det. Så småningom hittades den döda fågeln.

Stoppades

med kniv

BORLÄNGE. En 19-årig Borlängebo är misstänkt för brott mot knivlagen. 19-åringen stoppades av polisen vid en fordonskontroll strax utanför Borlänge, natten till fredagen och i bilen hittade man en kniv samt ett järnrör. Båda sakerna beslagtogs.

Man misstänkt för bil- och knarkbrott

HEDEMORA. En 38-årig man greps av polis i Fäggeby vid en bil som var stulen i Fagersta. Förutom tillgrepp av bil är mannen misstänkt för narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Två bröder överföll en 17-åring

GARPENBERG. Två bröder, 15 och 16 år gamla, överföll på torsdagen en 17-åring i Garpenberg. Denne har nu polisanmält de båda bröderna för misshandel. Även brödernas pappa kommer att bli inblandad i kommande polisförhör. Detta eftersom han hotade 17-åringen till livet.

Den gubben

gick inte

Borlänge. När bilen med den häktade stannade för rött ljus på Siljansvägen tog han en chans och hoppade ur bilen. Men det finns poliser och häktespersonal som är bättre på att springa. Mannen greps och sitter nu inom lås och bom i Borlänge polisstation.

Mer läsning

Annons