Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

KARLHOLM.

Patrik Lindberg avled den 21 februari på Tierps sjukhus i en ålder av 87 år. Efter en tid som pensionär vid industriskolan i Karlholm kom han till Ludvika.

Han deltog varje år i älgjakten och var medlem i Kullens jaktlag. På senare år var han mest lagets allt-i-allo. Samvaron var det viktiga, jakten blev mest en bisyssla. Närmast sörjande är två döttrar med familjer samt syskon.

MALINGSBO. Harry Karlsson avled den 19 februari i en ålder av 80 år. Han var född och uppväxt på Kolartorpet i Grästjärn som den näst siste i en syskonskara på sex barn.

Hela livet blev han trakten kring Malingsbo trogen. Han bodde i Busktorp och Stockforsen innan han på 80-talet byggde ett eget hus i Malingsbo.

Harry Karlssons arbetsliv kretsade främst kring skogen i olika former. Som ung fick han vara med om kolning och körde vid 13 års ålder kol med häst till Riddarhyttan. Han har arbetat som timmerhuggare med yxa och bågsåg, kört timmer med häst och även deltagit i flottningen.

De sista 25 åren innan pensionen körde han väghyvel för Domänverket.

Hans intressen kretsade främst kring bygden, men han tyckte också om att snickra.

Harry Karlsson gifte sig med Eivor, men blev änkling 1987.

Närmast sörjande är tre barn med familjer.

TRANSTRAND. Geir Karlsson, Norra Brändan i Sälen avled söndagen den 23 februari i en ålder av 52 år. Närmast sörjande är maka, barn med familjer, mor samt bror och syster.

Mer läsning

Annons