Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dödsfall

Annons

Bo Olofsson har avlidit i en ålder av 56 år. Olofsson var elitspelare i ishockey i AIK och Västerås och kom till Dalarna som spelare och tränare. Han tränade bland annat Falu IF och Långshyttan. Han var under ett antal år också ordförande i Falu IF Han bodde de senaste 15 åren i Västerås.

LUDVIKA. Eric Jansson, Kvarngatan 5, avled den 19 mars på Ludvika lasarett, 80 år gammal.

En stor del av sitt yrkesverksamma liv arbetade han som gruvförman vid Håksbergs gruvor. Innan flytten till Kvarngatan bodde Eric och makan Iris i Håksberg, där fritiden fylldes av arbete med hus och trädgård.

Eric var intresserad av fotboll och särskilt noga följde han IK Brages framfart. På äldre dagar väcktes sångarglädjen till liv i pensionärsgruppen Pausfåglarna. Närmast sörjande är maka och son med familj.

ÄLVDALEN. Anders Helge Mångs, Märbäck Älvdalen, har avlidit i en ålder av 83 år. Han var född och uppvuxen i Gopshus. I sitt yrkesverksamma liv arbetade han i skogen och på sågverk. Han kom till Älvdalen genom gifterålet med sin Ellen. Fritidsintresset var att vistas i naturen och att utöva jakt och fiske. Närmast sörjande är hustru Ellen, barnen med familjer samt syster Nanny.

ÄLVDALEN. Erik Olander, Sollefteå, har avlidit i en ålder av 79 år. Han var född och uppvuxen i Älvdalen och arbetade i yngre år med hästtransporter.

1968 flyttade han till Stockholm och arbetade som byggnadsarbetare. han återvände till Älvdalen 1982 och flyttade1987 till Forsmo i Solefteå.

Största fritidsintressen har han haft i jakten och fisket.

Närmast sörjande är fem syskon med familjer.

SOLLERÖN. Artur Olsson, Sollerön avled 20 mars i en ålder av 80 år. Under sin yrkesverksamma del av livet arbetade han som skogsförman åt Korsnäs. Tiden före pensioneringen hade han hand om plantagen på Sollerön. Arturs fritidsintressen var jakt och fiske. Han sörjes närmast av makan Karin och en dotter med familj.

MORA. Majrid Färnström, Vattnäs har avlidit i en ålder av 72 år. Närmast sörjande är maken Göte och tre barn med familjer samt en syster.

Mer läsning

Annons