Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dödsfall

Annons

BORLÄNGE. Elsa Nilsson, Borlänge, avled den 13 april i sitt hem i en ålder av 88 år.

Elsa Nilsson var uppväxt i Hönsarvet och efter folkskolan gick hon på hushållsskola.

Elsa som fick en son och en dotter arbetade, när barnen blivit större, som hemsamarit. En tid arbetade hon också på restaurang Paletten.

Stugan i Sunnansjö som hon hade tillsammans med sin sambo var Elsas stora intresse. I stugan tillbringade Elsa, som älskade naturen och blommorna, mycket tid.

Elsas sambo gick bort 1980 och stugan såldes då till Elsas son. Sedan Elsa blivit ensam engagerade hon sig i Verdandi och deltog i aktiviteter som resor, kurser och bingo. Verksamheten deltog Elsa i till kort före sin bortgång då hon var på en sammankomst. Så nära sin bortgång som påsken var Elsa Nilsson fortfarande pigg. Helgen firade hon med sin dotters familj.

Närmast sörjande är dotter med familj, barnbarn med familjer, barnbarnsbarn samt syskonbarn.

FALUN/LUDVIKA. Leif Danielsson avled den 12 april i en ålder av 66 år. Han var född i Ludvika och växte upp hos sina farföräldrar. Efter en kortare tid vid Fototjänst, som hans far ägde, läste han vid Aseaskolan och arbetade en period på företaget innan han flyttade till Stockholm.

Efter ett kortare gästspel på Philips, började han på ett ventilationsföretag, vilket kom att bli hans arbetsgivare i fortsättningen. Perioden i Stockholm blev sex år lång. Därefter flyttade han till Gävle ett år för att sedan tillsammans med blivande hustrun Birgitta, de gifte sig 1974, bosätta sig i Falun. Han arbetade fortfarande vid ventilationsföretaget och gjorde så fram till att han drabbades av sjukdom.

På fritiden var Leif Danielsson en mångsysslare. Under åren i Ludvika spelade han bangolf, biljard och bridge. Han gillade segelflyg och var nära att ta ett certifikat.

Intresset för musik var mycket stort genom åren. Tidigare spelade han själv hammondorgel. I Falun var han medlem i ordensällskapet W.S. Närmast sörjande är hustrun och syskon med familjer.

GRÄNGESBERG. Henry Wikman avled den 16 april i en ålder av 83 år. Närmast sörjande är makan och barn med familjer.

LIMA. Fru Gudrun Ljungberg, Bu, Limedsforsen, avled den 14 april i en ålder av 74 år. Närmast sörjande är make samt son med familj.

LUDVIKA. Rut Ahlén avled den 11 mars i en ålder av 91 år. Närmast sörjande är syskonbarn med familjer.

Mer läsning

Annons