Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

LEKSAND.

Anna-Greta Bröms, Övermo, avled fredagen 23 augusti i en ålder av 73 år. Hon arbetade som förskollärare i Leksand i över 30 år.

Barn låg henne varmt om hjärtat. Hon ordnade mycket för barnkulturen som cirkusföreställningar, dockteater och barnteater.

Andra stora intressen som Anna-Greta Bröms hade var sång, dans, kultur och hembygd. Sedan 1944 var hon aktiv i Leksands folkdanslag, och hon fanns med i danslagets styrelse i cirka 25 år. Hon utsågs också hedersmedlem i nämnda danslag. I Himlaspelet figurerade hon som dansare i 50-talet år.

Anna-Greta Bröms var även medlem i Leksands kyrkokör i 25 år och styrelseledamot i Leksands hemslöjdsförening. Hon var också aktiv i hembygdsföreningen. Kulturen och hembygden var över huvud taget något som intresserade och låg henne mycket varmt om hjärtat.

Anna-Greta Bröms var en mycket glad och omtänksam person som hade många vänner. Hon ställde alltid upp för familj, släkt och vänner.

Närmast sörjande är make samt två barn med familjer.

LJUSNARSBERG. Elvi Lindberg, Kopparberg har avlidit i en ålder av 82 år. Den bortgångna var född och uppvuxen i Bredsjö.

Elvi gifte sig 1943 med sin Stig. Makarna bosatte sig i Hjulsjö och senare i Stjärnfors. År 1986 flyttade de till Kopparberg.

På fritiden tyckte Elvi om att spela bridge och även bingo. Hon var också aktiv inom SPF.

Elvi Lindberg sörjes och saknas närmast av maken Stig och sonen Bo med familj.

MALUNG. Före detta förmannen vid Rosengrens i Malung Alvar Gunnarsson, Storgatan i Malung avled torsdagen den 29 augusti i en ålder av 62 år. Han var född i Mörkret och uppväxt i Falun innan han kom till Malung. Närmast sörjande är sambo, barn och barnbarn samt syskon.

SMEDJEBACKEN. Karl

Ingvar Nordström avled den 27 augusti i en ålder av snart 74 år. Den bortgångne var född och uppvuxen i Stimmerbo, Smedjebacken. Karl Ingvar var också bosatt i byn under hela sitt liv.

Han arbetade under några år på valsverket i Smedjebacken men har under största delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat med skogsarbete. Karl Ingvar var anställd på Stora Kopparberg fram till sin pensionering.

Hans främsta intressen var jakt och fiske.

Karl Ingvar Nordström sörjes och saknas närmast av sambon Gunvor med barn och barnbarn.

Mer läsning

Annons