Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

BORLÄNGE. Siri Rasmussen, Borlänge, avled den 18 februari i en ålder av 88 år. Hon var född och uppväxt i Grycksbo.

Till Borlänge kom Siri på 1940-talet. Hon hade då bildat familj och varit bosatt i Sveg. Siri som arbetade som sömmerska skötte även hem och barn.

Sin nuvarande make Kaj Rasmussen träffade Siri för 45 år sedan. Siri Rasmussen spelade till i somras boccia med handikappidrottsföreningen och var till för tre år sedan aktiv i Borlänge pensionärsbowlare. Brodera var en annan aktivitet som Siri gärna ägnade sig åt. .

Närmast sörjande är maken Kaj, fem barn med familjer, barnbarnsbarn och barnbarns barnbarn.

FREDRIKSBERG. Erik Bäcker, Säfsgården, avled den 18 februari i en ålder av 91 år. Närmast sörjande är en syster och svåger.

FURUDAL. Kalle Larsson från Överhogdal avled den 17 februari, 75 år gammal. Kalle Larsson arbetade som torktekniker på Hedlunds Trä i 25 år. Hans fritidsintressen var barnen och barnbarnen och blommor. Närmast sörjande är maka som tre barn med familjer.

LEKSAND. Eva Winther, Lima, har avlidit på Edshultsgården den 19 februari efter en tids sjukdom. Hon blev 80 år. Hon föddes på Sollerön och flyttade till Lima i samband med giftermål. Hon skötte hem och familj tills barnen blev stora då hon började arbeta på Pressbyrån och Gezelius tobaksaffär. Eva Winther tyckte mycket om att handarbeta och brodera. Hon efterlämnar fyra barn med familjer.

LUDVIKA. Gunnar Pihl, Östra Storgatan, avled den 17 februari i en ålder av 84 år. Närmast sörjande är makan och sonen med familj.

LUDVIKA. Karin Lissel, Fredsgatan, avled den 16 februari i en ålder av 87 år. Närmast sörjande är barnbarn och en måg.

LUDVIKA. Mary Crabbing, Ängsgården, avled den 12 februari i en ålder av 95 år. Närmast sörjande är syskonbarn med familjer.

Mer läsning

Annons