Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

BORLÄNGE. Sigrid Fredriksson, Norr Amsberg, har avlidit på Hällsjöhemmet i en ålder av 87 år. Närmast anhöriga är son med familj.

HANINGE. Martin Bengtes avled den 29 juni på Huddinge sjukhus i en ålder av 73 år. Han var född i Torrbergs by i Leksand, men var sedan ett antal år bosatt i Haninge.

Efter en tids arbete i Ludvika blev hans arbetsplats under jord som sprängare. Han arbetade i Söderhamn och sedan var han med när Trängseldammens kraftstation byggdes. Han arbetade under många år i fyra världsdelar med sprängarbeten för nedläggning av pipeline. Hans stora intresse var natur och skog och älgjakten var hans stora höjdpunkt nästan varje år.

Han sörjes närmast av hustru, barn med familjer, en syster och övrigt släkt och vänner.

LIMA Områdeschefen vid Tandådalen-Hundfjället i Sälen Åke Enqvist, Östra Ärnäs i Lima avled onsdagen den 26 juni i en ålder av 43 år. Han var född i Lima. Han sörjes närmast av makan Mona och barnen Robert och Jonas samt bröder med familjer.

ORSA.Anders Åberg, Åberga, har avlidit 82 år gammal, närmast sörjd av hustrun Ingrid.

ORSA. Holger Reen, Borngärdet, har avlidit i en ålder av 76 år. Närmast sörjande är hustrum Kerstin, barn och barnbarn.

SVABENSVERK. Anna-Greta Hansen har avlidit i

en ålder av 61 år. Hon var född i N. Flät och uppvuxen i Alfta.

1983 flyttade Anna-Greta till Svabensverk. Där drev familjen en skogsentreprenadfirma i 19 år. I unga år spelade Anna-Greta handboll. Idrott och framför allt motorsport har tillhört hennes intressen liksom trav och fiske.

Närmast sörjande är make, barn med familjer och en bror.

Mer läsning

Annons