Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

BODA. Kus Elsa Eriksson, Boda kyrkby, avled fredagen den 25 oktober i en ålder av 90 år. Elsa jobbade fram till pensioneringen som lokalvårdare vid Boda skola. Hennes största fritidsintresse var vävning. Närmast sörjande är dottern med familj.

BORLÄNGE. Rolf Jansson, Sturegatan 21, avled hastigt den 16 oktober i en ålder av 75 år. Han är en av de största spelarprofilerna genom tiderna i Islingby IK där han med smeknamnet "Pärla" var en av de allra populäraste spelarna både bland lagkamrater och publik.

Han kallades aldrig för något annat än "Pärla" och hade sin storhetstid under 1950-talet och var som center en fruktad spelare med ett oerhört målsinne som gjorde honom till skyttekung i många säsonger.

Han spelade många landskapsmatcher för Dalarna och uppmärksammades för sin målfarlighet av självaste landslagschefen Putte Kock som ville värva honom till AIK. Solnaklubben fick dock nobben, "Pärla" valde familjen och Islingby.

Vid sidan av fotbollen var fisketurerna på Runn i samband med de täta vistelserna i släktstugan på Lövön hans stora intresse.

Närmast sörjande är tre barn med familjer, barnbarn och barnbarnsbarn.

BORLÄNGE. Nils G. Ericson, Vasagatan 16 C, har avlidit i en ålder av 86 år.

Han var född och uppväxt i Avesta och kom till Borlänge i slutet av 1960-talet. Senare byggde han och makan en sommarstuga i Baggbo.

Nils G Ericsson arbetade inom Konsum och har bott på flera olika platser. Han har varit Konsumföreståndare i flera butiker. Senaste arbetet var vid personalentrén i Domus i Borlänge. En tid körde han även butiksbuss.

Fortsättn. på nästa familjesida

Mer läsning

Annons