Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

KOPPARBERG. Alice Grönberg, Bångbro, avled den 18 juni i en ålder av 95 år. Hon var född i Silverhöjden och fortsatte att bo där även efter sitt giftermål. När maken avled 1964 flyttade hon från villan och till en lägenhet i Högfors. Den sista tiden vistades hon på Solgården i Bångbro.

Alice Grönberg var mycket intresserad av trädgården där hon odlade en mängd olika växter. Hennes potatisland och jordgubbsland var vida omtalade för sina goda skördar.

Närmast sörjande är syskonbarnen Hans Skoglund, Högfors, Greta Fröjd, Hässleholm, samt Olof Skoglund, Ludvika, med familjer.

TRANSTRAND. Ingrid Nilsson, Vörderås i Transtrand avled fredagen den 20 juni i en ålder av 63 år. Hon var född i Limedsforsen. Närmast sörjande är sambon Tord, barnen Anna och Lars med familjer samt systrar.

VANSBRO. Inger Lilja-Larsson har avlidit i hemmet. Hon blev 61 år gammal. Inger Lilja-Larsson var född och uppväxt i Uppsälje. Efter att i unga år arbetat på ett tvätteri i Stockholm återvände hon till sina hemtrakter för att arbeta på tvätteriet i Nås. Senare arbete hon som sömmerska åt Lefa innan hon övertog tvätteriet i Hulån. Hon har även arbetat i butik och den senaste tiden var hon anställd på Samhall. På sin fritid ägnade sig Inger åt handarbete, hon var skicklig både på att virka och sticka. Hon var mycket mån om sin familj och sina barnbarn. Inger hade också en katt som hon tyckte mycket om.

Närmast sörjande är sonen med familj samt syskon med familjer.

ÄLVDALEN. Kråk Karl Andersson, Dysberg, avled den 23 juni i en ålder av 91 år. Han sörjes närmast av sönerna Lennart, Åke och Rune med familjer.

Mer läsning

Annons