Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

FALUN. Anna Andersson, Hosjö, avled den 25 juni i en ålder av 91 år. Hon var född och uppväxt i Hov, Vallsta i Hälsingland.

Anna började arbeta och hjälpa till tidigt med olika sysslor i andra hem efter att hon slutat skolan.

Hon var intresserad av hemmet och familjen. När hon var yngre var hon medlem i Gammeldansens vänner.

I samband med giftermålet kom hon till Runemo, Alfta. Efter att maken gick bort, flyttade hon till Storvik och sedan 1986 var hon bosatt i Falun.

Ända in i det sista hade Anna ett gott minne och bra syn. Hon följde alla världshändelser i tv och tidningar.Närmast sörjande är dottern Lilian i Falun och sonen Glenn i Stockholm, och barnbarnen Ann-Kathrin och Leif med familjer.

LIMA. Majken Springfeldt, Risätra i Lima, avled onsdagen den 25 juni i en ålder av 83 år. Närmast sörjande är make, barn och barnbarn samt syskon med familjer.

MALUNG. Före detta tillskäraren Perjos Erik Halvarsson, Dammgatan i Malung, avled måndagen den 23 juni i en ålder av 64 år. Han var född i Malungsfors. Närmast sörjande är makan Margot och dottern Kristina med familj samt syskon.

ORSA. Ingrid Olsson har avlidit, 85 år gammal. Hon var född och uppvuxen i Ore och arbetade tillsammans med sin man Albin med jordbruk i Östanvik.

Ingrid var mycket duktig på handarbete och vävning, samt att laga mat, både till vardag och fest. Hon älskade sina barnbarn och tyckte om att ha folk omkring sig.

Efter pensionen flyttade Ingrid till Orsa och de sista åren tillbringade hon i Lillåhem. Närmast sörjande är barnen Kerstin, Östen, Gun Barbro och Anna-Maria med familjer.

Mer läsning

Annons