Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

Dan Anderssons dikter låg honom nära om hjärtat. Gruppen Burlesk, som han bildade, framförde visor av Dan Andersson, Gunde Johansson och Nils Parling.

Janne Lindqvist var också en av grundarna till Finnmarksveckan i Bredsjö. Han var ofta ute och sjöng, ackompanjerad av sin gitarr. Nyligen gav han ut två cd-skivor. Närmast sörjande är hustrun och en dotter.

MALUNG. Britta Evaldsson, Vallerås i Malung avled den 9 februari i en ålder av 86 år. Närmast sörjande är kusiner.

NÅS. I en ålder av 85 år avled den 10 februari Erik Grönbergs, Haga. Han var född och uppväxt på hemorten där han också var bosatt fram till våren 2002 då han och makan flyttade till legolands servicehus.

Som yngling var han verksam inom skogsbruket med timmertransporter som hästkörare. Under några år på 1940- och 1950-talen drev han tillsammans med sin maka ett mindre jordbruk i Haga. Efter några kurser på Limån blev han senare anställd som skogsförman åt Stora Kopparberg, en syssla han bedrev fram till pensioneringen. Erik Grönbergs var också medlem i Nås Pro-förening. Han sörjes närmast av maka, son samt två barnbarn.

ORE. Industriarbetaren Gunnar Wester, Arvet, avled den 9 februari i en ålder av 73 år. Han var tidigare bland annat ordförande i Oreparken. Närmast sörjande är tre barn med familjer.

Mer läsning

Annons