Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

BORLÄNGE. Margit Sjöö, Hushagsgatan 7, avled den 22 februari i en ålder av 88 år.

Närmast anhöriga är sönerna Lars, Hans och Rune med familjer.

GAGNEF. Enar Ström, Stationssamhället, Gagnef, avled den 18 februari i en ålder av 75 år. Han var född i Österfors. I ungdomen fick han anställning vid Hedmans Färghandel - nuvarande Carlborgs Modellsnickeri - i Tegelbruksbacken. Där arbetade han under ett tiotal år innan han fick anställning vid AB Elementhus i Mockfjärd. Där avancerade han till monteringsmästare och arbetade kvar fram till sin pensionering.

Enar Ström var mycket idrottsintresserad. Han ägnade sig även gärna åt trädgårdsarbete. Han var känd som något av en allkonstnär som kunde ordna det mesta. Under det senaste halvåret var han svårt sjuk och vårdades i hemmet.

Närmast sörjande är makan Märta, barn och barnbarn samt syskon med familjer.

MORA. Oskar Dahlberg, Bergkarlås, har avlidit i en ålder av 100 år.

Närmast sörjande är en son och dotter med familjer.

ORSA. Erik Engström, Orsa, har avlidit, 71 år gammal. Erik var född och uppvuxen i Orsa och trogen sin hembygd hela livet.

Under sin yrkesverksamma tid var han anställd vid Plattfabriken. Erik var intresserad av naturen och tyckte mycket om att fiska. Under de senaste åren var han en passionerad boulespelare.

Närmast sörjande är två döttrar med familjer samt syskon.

RÄTTVIK. Sömmerskan Anna Johansson, Boda kyrkby, avled den 22 februari 97 år gammal. Anna Johansson föddes i Sunnanhed men flyttade senare till Boda kyrkby. Sista tiden bodde hon i Rättvik. Hennes intresse var familjen och närmast sörjande är en dotter med familj.

RÄTTVIK. Sjuksköterskan Greta Sarahs avled den 21 februari 85 år gammal. Greta Sarahs föddes i Venjan men kom senare till Rättvik. Hennes fritidsintresse var sömnad.

Greta Sarahs sörjes närmast av två döttrar med familjer.

RÄTTVIK. Gustav Tysk avled den 22 februari i en ålder av 72 år. Han var född i Backa i Rättvik, men har sedan bott på Hedslund med sin familj. Från unga år arbetade han i Rättviks lådfabrik. Hans stora intresse var musiken, och han spelade själv med i "Veterangänget".

Närmast sörjande är maka och två söner med familjer.

ÄLVDALEN. Nils-Åke Lundh, Hagalund, Älvdalen, har avlidit i en ålder av 73 år. Han växte upp i Stockholm och Älvdalen och efter pensioneringen flyttade han till Älvdalen för gott.

Ända fram till pensioneringen arbetade han på Wibe i Mora. Närmast sörjande är hustrun Gerda, barn och barnbarn med familjer och syskon.

Mer läsning

Annons