Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

LEKSAND. Greta Östberg avled 25 januari på Tibble servicehus i en ålder av 97år. Hon föddes i Djura och blev med tiden hemmafru. De sista åren vistades hon på Tibble servicehus. Närmast sörjande är dottern Margareta med familj.

LUDVIKA. Iris Stenman avled den 27 januari i en ålder av nära 85 år. Närmast sörjande är en son med familj.

LUDVIKA. Kerstin Backström avled den 26 januari i en ålder av 80 år. Hon var född och uppvuxen i Lekomberg. Tillsammans med maken arbetade hon som biträde, han som föreståndare, i flera Konsumbutiker. Bland annat var hon i dåvarande butiken i Sörvik. Sedan, efter att familjen flyttat till Ludvika 1947, arbetade hon sin längsta period vid butiken på Ludvika Gård där hon också slutade med pension.

Kerstin Backströms stora intresse på fritiden var sång. Hon var medlem i Svenska Arbetarsångarförbundet i många år, vilket inneburit många resor, även utomlands. Hon har sjungit i USA, Finland, Norge och Danmark.

Dessutom ingick hon i Cresendokören och var även dess ordförande. Under sångarstämman Sång -74 som det året hölls i Ludvika, hade hon en ledarroll för de 600 medverkande sångarna.

Närmast sörjande är maken Olle och sonen Lars, boende i Norrköping, med familj.

Mer läsning

Annons