Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DÖDSFALL

Annons

GAGNEF. Maria Walin Gustavsson, Gärde, avled den 4 november i en ålder av 87 år. Hon var uppvuxen i Gärdsholn. Ända sedan ungdomen var hon medlem i Gagnefs missionsförsamling, vars pressreferent hon var under många år. Med ett stort engagemang kontaktade hon tidningarna och berättade om missionsförsamlingens verksamhet. Under drygt 35 år var hon också församlingens söndagsskolelärarinna.

Maria Walin Gustavsson delade sin arbetstid mellan hemmet och brodern Bertils jordbruk. Hon var sedan 1997 änka efter skinnskräddaren Valter Gustavsson.

Närmast sörjande är barn, måg och barnbarn.

LUDVIKA. Margareta Grufman, Marnäsgatan, avled den 1 november i en ålder av 85 år. Hon var född och uppväxt i Kloten. Som 18-åring kom hon till Ludvika där hon blev gift. Makarna hann precis fira diamantbröllop, 60 år, innan maken gick bort.

Margareta Grufman var mycket omtyckt och hjälpsam, egenskaper som många fått ta del av genom åren. Inte minst alla de äldre som hon träffade i egenskap av hemsamarit. Ett fritidsintresse som gärna framhålls är att hon bakade mycket och gott till släktingar och vänner.

Närmast sörjande är tre barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Mer läsning

Annons