Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det totalhavererade rättssamhället

Annons

Katarina Gustavsson, Bo Lindebert och signaturen Svemé, och tre mammor bland andra, söker svaren på fel ställe. Mammorna frågar sig vilket politiskt parti eller enskild politiker som ska våga ta itu med det våldssamhälle som Sverige blivit.

Svaret är att det finns inget svenskt politiskt parti i dagens Sverige som kan eller vill ta itu med problemets orsaker. De eventuella handlingar som visas är alltid bara riktade mot symtomen inte orsakerna.

Bo Lindebert är inte den enda polis jag talat med under de senaste årtiondena beträffande den enorma brottslighet som tillåtits att breda ut sig i Sverige.

Signaturen Svemé som efterlyser kontroll av dem som ska döma och kontrollera oss medborgare ropar efter något som inget av dagens politiska partier är kapabla att skapa.

Dagens problem i Sverige är frukten av det samhälle som socialdemokrater och kommunister började att skapa åt oss i slutet av 1960-talet.

Redan för snart 40 år sedan gick det att förutspå hur Sverige skulle komma att se ut i dag, tecknen var kristallklara, vilket jag beskrivit i två böcker.

Det överskuggande problemet är att såväl medborgarna som dagens politiker, oavsett färg, vet vad som bör göras men ingen vågar göra det, alla är så rädda för att bli uthängda av massmedia!

Den dagen svenska folket vill se och förstå orsak och verkan och är beredda att agera, då kan vi vända den trend som nu råder inom alla områden i dagens Sverige.

Jag ställer mig gärna i spetsen för en sådan folkrörelse.

Tommy Ulmnäs, Leksand

Mer läsning

Annons