Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det står inget i lagen om att skolungar ska få svina ner

Annons

Kommentar till Robert Ekberg:

Det enda positiva i din insändare är att du tydligen själv börjat tänka efter om du är dum!

Dessutom så vet vi nu att du var en av centralfigurerna denna natt då stan förvandlades till en soptipp.

Jag tror inte det gäller varken ungdomsförakt eller åldersparanoia, när man fick se hur det såg ut överallt i centrala stan morgonen efter ert fylleslag, då blir man bestört.

Man hoppas att alla som går i skolan får lära sig vanliga hyfs, men så är inte fallet. Det står inte på schemat förstås.

Det står ingenstans, varken i alkohollagen eller kommunallagen, att en hop skolungar ska få svina ned en plats som tillhör alla.

Om du Robert Ekberg tycker denna festnatt talar för att det var skolade och något bildade skolungdomar som ville ha lite kul så ber jag dig att ta dig ur den villfarelsen. För något mer obildat finns knappast.

Om ni tycker att detta är roligt, ja då måste ni haft omåttligt roligt, förklara vad det är som är så roligt i att slå sönder varenda flaska ni lyckats få i er.

En garanti finns i alla fall, för varje centiliter alkohol ni fick i er blev ni dummare. Vilket kommer att ske i fortsättningen också.

Om jag satt i din "vita keps" i dag så skulle jag i stället gå ut i tidningen med en stor ursäkt till allmänheten. Då kanske du vuxit en bit i allas ögon.

Men med det tänkande du har i dag är du inte ens värd att kallas för student.

PS. Jag såg skiten efter dig.

Carin

Mer läsning

Annons