Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det finns fortfarande ärliga människor

Annons

Vill bara berätta en liten solskenshistoria mitt i allt elände som finns.

Min mamma ringde mig häromkvällen och var så förtvivlad över att hon inte kunde hitta sin mobiltelefon, trots ihärdigt letande på alla tänkbara ställen. Vi befarade att hon tappat den ute och att den därmed var förlorad för alltid.

Tyvärr trodde vi inte heller att det var någon idé att ringa polisen och höra om de fått in hennes telefon. Alla dessa tidningsnotiser om stölder, inbrott och rån gör att man känner sig uppgiven.

Döm om vår förvåning när jag fick ett samtal från polisens hittegodsavdelning som talade om att mobilen fanns i tryggt förvar hos dem. En vänlig själ hade alltså lämnat in den hos polisen när han/hon fann den ute på gatan. Gissa om mamma blev lycklig! Vad rörd och glad man blir över att det fortfarande finns så underbara och ärliga människor!

Med denna lilla historia vill jag bara uppmana alla att inte ge upp hoppet om vårt samhälle. Det finns faktiskt ärliga människor också.

Nu vill jag framföra ett stort tack till den underbara person som lämnade in mammas mobil till polisen. Du är ett föredöme för oss alla!

Jag vill också tacka polisen som tog sig tid att ta reda på vems telefonen kunde vara. Ni gör allt så gott ni kan med era resurser och vi är glada att ni finns, även om vi skulle önska att det fanns ännu fler poliser!

Trevlig sommar på er alla!

LINDA

Mer läsning

Annons