Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är kunniga ledare som saknas

Annons

Svar till Tomas Olsson, 24/7:

Din rädsla utgår från skräcken att de borgerliga skulle vinna nästa val. Då skulle allt gå på tok liksom det gjorde mellan 1991 och 1994.

Förvisso har han anledning att förskräckas, men inte av den anledning han befarar. Att det blir svårt för borgarna att regera beror på att vid en borgerlig valseger så kommer den socialdemokratiska sabotageapparaten att träda in med full kraft.

Genom att socialdemokraterna är infiltrerade i samhällets alla vrår och företag, har de en omåttlig kraft att sabotera allt. Facket ställer upp med strejker och varje enskild saboterar på sin kant.

På detta sätt är Olssons farhågor besannade och alla minns när Olof Palme förlorade valet och han i tv:n, inför hela svenska folket med illa dold ilska utbrast: "Nu ska vi ställa till ett helvete för borgarna". Där har Tomas Olsson grundbulten i den socialdemokratiska filosofin.

Tomas Olsson skall begrunda att alla problem, som uppstått inom landet, beror på socialdemokraterna med hjälp av fackföreningarna. Jag tänker närmast på sjukvård, åldringsvård, landstingets slöseri med pengar och industrins flytt till utlandet. Så går det då samhällets poster tillsätts genom partiboken och ryggdunk.

Regering, landsting och kommuner saknar kunniga ledare. Så är det.

RUNE GUSTAVSSON

Mer läsning

Annons