Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är jag som är Ragna

Annons


Jag vet inte om du har sett annonserna i tidningen, men det är i alla fall jag som är Ragna, som är nyfiken på Falufolk, på grannsämja och byträta, på fritids och kaféer, på macken och tvättstuga.

- Du kan ju få komma och hjälpa mig med tvätten, sade en vänlig kollega.

Nja, själva fyllandet av tvättrumman, hängandet och ihopvikandet har jag nog av hemma. Det är vad människor gör, tänker och tycker som jag är intresserad av.

Att arbeta på en lokal tidning som reporter är bland de roligaste jobb som någon kan ha. Jag gillar speciellt den delen som handlar om att komma ut

och träffa folk.

Falu Kuriren är en bra tidning, ett måste för den som vill veta vad som händer i kommunen. Men ofta känns det som jag som reporter fastnar vid telefonen, som om inbjudningar till presskonferenser och officiella evenemang tar för mycket av min tid. Som om larmrapporter och statistik inte speglar hela verkligheten.

Vardagen är ofta lika spännande som de arrangerade händelserna. Människors tankar ofta mer intressanta än åsikter framförda genom olika organisationer.

Så därför, bjud gärna in mig till tjejträffen, bowlinggänget, kvartersfiket eller vad det nu kan vara.

Jag kan till och med tänka mig att hjälpa till med tvätten, men då vill jag ha lite goda tvättråd eller krymp- och missfärgningsterapiprat samtidigt.

Tipsa också gärna om alldeles vanliga spännande Falubor.

kort om mig |

Fyller snart 42. Uppvuxen i Stenslund, bor på Elsborg, barn i mellan- och högstadiet och på gymnasiet. Tänkte aldrig flytta tillbaka till Falun när jag gick på gymnasiet, men så träffade jag Thomas, och blev fast, vilket passar mig utmärkt.

Jag har dåligt minne och svårt att komma ihåg alla människor jag träffar, är bra på att lyssna. Och nyfiken, som sagt.

Mer läsning

Annons