Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är aldrig bara den enes fel

Annons

Nu är jag arg! Hur kan människor vara så trångsynta och oförstående? Jag är mor till ett barn med ett så kallat dolt handikapp, ett handikapp som inte syns på utsidan. Och folk runt omkring mig tror att han är ouppfostrad och att jag som förälder inte bryr mig.

Men det gör jag. Jag vet mycket väl att man inte får bete sig hur som helst i ett samhälle, men vad ska man göra då när ens barn helt tappat respekten för en? Ni säger att det bara är att ringa polisen men det funkar inte riktigt så. Jag har kämpat med detta i flera års tid och inte fått hjälp av denna kommun. Det är först nu som det börjar hända saker här, saker som inte ni ser.

Jag tycker inte man ska döma någon på förhand, ni vet ingenting om hur min familjesituation och bakgrund ser ut. Jag kämpar varje dag med att få vardagen att hålla ihop, vad mer kan jag göra?

Kommunen jobbar också på att få det att gå ihop och att jag ska få hjälp. Men jag kan säga en sak, hade jag vetat det jag vet idag så hade jag aldrig bott i denna kommun. Det är inte många människor som skulle klarat av att stå på benen efter så många års kämpande men jag gör det. Jag tycker ni ska sluta hacka på oss som har det tufft ändå, det hjälper inte att ni försöker leka poliser eller socialfolk för det bara förvärrar för oss och även er i slutändan.

Vill avsluta med att säga till er som klagat till bara en förälder, ta även reda på vilka dom andra barnen är som är med så deras föräldrar också kan få veta vad deras barn (som är normala) är ute på för äventyr, det är aldrig bara ens fel, glöm inte det!

EN SORGSEN

Mer läsning

Annons