Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den utmanande nakenheten

Annons

Aldrig har nakenheten varit så populär och omtalad som nu. Utmanande kläder, perfekta kroppar, utvikningar och människors syn på det utmanande modet väcker stora debatter i dagens samhälle.

Sex har inte bara blivit en produkt som säljer utan också den produkt som toppar inköpningslistorna. Naket och ännu mera naket är det som klär majoriteten kändisar i dag. De går på galor och uppträder på scen i sina korta kjolar och bara magar. Det är som ett fejkat maraton i vem som ska få mest uppmärksamhet. Det som gäller i dagens kändisliv är att sticka ut och hålla sig kvar i den övre kretsen så länge som möjligt till vilket pris som helst. Kvinnor opererar bröst, rumpor, näsor och mycket därtill för att förbli unga och intressanta.

Jag undrar över var vårt samhälle är på väg? Den utmanande nakenheten blir allt större.

Är det meningen att människor ska klä sig i korta kjolar och visa halva rumpan samt tuttarna för att få respekt? Även drogerna som alla vet om men som det inte talas högt om är ett problem som kryper allt längre ner i åldrarna. Man kan då börja undra om kändisarna har någon del i det våra ungdomar gör?

Är det meningen att det ska finnas en övre krets som alla vill vara en del av? Men är det verkligen värt det? Jakten på den perfekta kroppen leder till självsvält, smärtsamma operationer och en ständig jakt för att sticka ut i medias nyheter som ändock enbart är en färskvara.

Isabell Forslund

Mer läsning

Annons