Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den onaturliga homosexualiteten

Annons

Det är inte Torstensson som ska veta hut. Luther sade en gång att det är Bibeln som ska ligga till grund för människors tro. Det är ofattbart att så många av Svenska kyrkans präster går in för att försvara den osedlighet och det onaturliga förhållande som homosexualiteten utgör.

De homosexuella slåss för sina rättigheter och Svenska kyrkan och vissa politiker ställer upp till försvar för bögar, flator och bisexuella.

Målsättningen tycks vara en bög eller flata i varje kanal och program. De har fått ett eget så kallat underhållningsprogram, där de genom sitt sätt att framträda spelar ut hela sin homosexualitet. Och som kronan på verket blir det någon som utses som årets bög. De artister och övriga som tar avstånd från detta blir hånade. Det finns fortfarande människor som känner äckel och avsmak inför detta. Och varför erkänner de inte att de är avvikande?

Homosex är i dag en av orsaken till hivsmittans utbredande.

Är det så att denna sexuella avart existerar inom prästernas egna led? Känner man sig tvungen att ställa upp av ren självbevarelsedrift? Visste man inte att det behövs teologiska studier skulle man kunna tro att de som blivit präster har fått jobbet genom arbetsförmedlingen.

Jag frågar; tror ni på hela Bibeln?

Tror ni över huvud taget på Gud?

Eller har Svenska kyrkan i sin strävan att passa in i samhällsmönstrets olika avarter, blivit så andligen rund för att passa in i vilket hål som helst.

Jag tycker att Bibeln i nådens år 2004 duger som rättesnöre, och är mycket tydlig i syn på homosex och skörlevnad.

Martin

Mer läsning

Annons