Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den kungliga, svenska

Annons

Har den gamla ohederliga svenska avundsjukan vaknat till liv igen?

Att människor inte kan låta bli att anonymt anmäla till myndigheter både det ena och andra utan att ta reda på fakta. Det har nu hänt i Norslundsskogen där den lokala hyresgästföreningen har arrangerat ett "sommarcafé" för de boende, som inte har möjlighet att ta sig från området av olika anledningar.

De boende som besöker "caféet" har bara positivt att säga om denna aktivitet som två medlemmar i hyresgästföreningen startat.

Beträffande den ekonomiska biten går det jämnt upp då allt görs rent ideellt och brödet som serveras, till en låg penning, är hembakat. Ett eventuellt överskott kommer att gå till hyresgästföreningen för andra kommande aktiviteter.

Jag fattar inte vad som kan driva en människa att sabotera för oss, när det har hittats på något roligt för oss boende i området. Är det månne avundsjuka eller något annat?

Detta "sommarcafé" uppskattas till och med av vårt områdeskontor som en positiv och lovvärd aktivitet.

Jag som skriver denna insändare är aktiv i vår lokala hyresgästförening, och ett sådant här påhopp på enskilda medlemmar som sätter igång med omtyckt aktivitet, kan jag bara inte tolerera. Du som gjort dessa anmälningar till myndigheter var karl för din hatt och stå för vad du har gjort .

KOLARN

Mer läsning

Annons