Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De vill hellre synas i tv än i sömmarna

Annons

Amerikanska arméns rekryteringskontor erbjuder sina kvinnliga soldater bröstförstoringar.

I Sverige har vi ett allt minskande intresse för politik. Folk tycker politikerna bestämmer för mycket, det finns för många politiker och de kostar för mycket pengar med sina höga löner, pensionsavtal etcetera vilket lett till politikerförakt.

Kanske behöver vi amerikanisera våra politiska partiers värvningskampanjer?

Moderaterna borde därför börja erbjuda fettsugning av bakdelar under devisen, "Få bättre plats för din plånbok".

Vänsterpartiet kommer säkerligen att se till att framöver finansiera sina medlemmars silikonbehandling av ovan nämnda kroppsdel.

Det behövs inte någon plånbok anser de. Den ska vi ta hand om och fördela!

Det vinglas fram och tillbaka hos dem, inte bara efter ett antal vinglas. Helt klart att de behöver mer barlast.

Sverigedemokraterna börjar erbjuda penisförstoringar. Här handlar det om prydnader, mer än användningsområde. Deras betydelse är liten och högst marginell. Ingenting produktivt kommer fram i sådan miljö.

Sossarna erbjuds internt gå till gratis psykiatrisk behandling i takt med svikande röstsiffror, "hur kunde det gå så fel, vi var ju så präktiga...".

Inte nog med detta, kanal fem kommer att erbjuda dem en "Extreme Make over". Sossarnas politiker tycker det är bättre att synas i tv än i sömmarna.

Centerpartister erbjuds fettsugning i mitten, vilket ju Göran Persson ansett det finnas behov för. Ännu har centern inte helt lyckats frigöra sig från tidigare samarbetspartnern SAP:s intressesfär...

Kristdemokraterna kommer efter valet 2006 att få stort behov av ett påklistrat smil, de åker nog ut ur riksdagen. Till tonerna av domedagsmusik.

Miljöpartiet bränner ut det mesta av sin energi på att komma i regeringsposition. Kommer nog inte att hålla, Göran Persson är känd för att vara ombytlig. Snart dags för en förskönande amputation?

Folkpartiet beter sig inte som folk längre, de har förflyttat sig allt för långt åt höger.

Uppfräschande fotbehandling anbefalles varmt efter denna långa marsch.

Citronpoet

Mer läsning

Annons