Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De behöver inte söka jobb

Annons

Efter alla rymningar från våra anstalter tog Lena Häll Eriksson beslutet att avgå. I vanliga fall heter det sparken. Trots det fick hon behålla lön och titel och blev satt på utredningsarbete.

Vanliga människor får istället gå till arbetsförmedlingen och söka jobb. Sådant sker också inom vårt landsting. Undrar om vi inte har tre landstingsdirektörer av vilka några har fått behålla lönen och fått andra arbetsuppgifter. Nu har man ju konstruerat en ny tjänst åt den före detta landstingsdirektören Mats Bengtsson som politisk "sekreterare" åt socialdemokraterna i landstinget. Han har väl allt sedan han fick sparken fått behålla lönen? Att besöka arbetsförmedlingen har det väl aldrig varit tal om?

På dessa nivåer får det kosta hur mycket det vill, medan det för länets övriga invånare snart ej finns någon sjukvård kvar.

Per Erik Granström lovade för ett par år sedan att arbeta mot orättvisor. Hur går det för dig och vad har du åstadkommit? Här har du ytterligare exempel att jobba med. Jag tycker du märks mest på foto när det kommer någon "celebritet" hit till Ludvika i stället för att jobba för lasarettets överlevnad. Man häpnar!

OPOLITISK

Mer läsning

Annons