Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för uppror!

Annons

Med stor uppgivenhet läser man i tidningarna hur Alf och Ken och deras kompanjoner dribblar fram och tillbaka för att till varje pris skapa någon form av konstlade befattningar för att säkerställa att Ken eller vem det nu blir ska kunna sitta och trycka på den knapp som Alf beordrar.

Att dessa pajaskonster ska få fortgå i fyra år utan att vi kan göra något åt det känns som ett slag i ansiktet på oss väljare och skattebetalare. Detta taskspeleri kommer förmodligen att kosta oss många hundra tusen, kanske till och med miljoner av det som vi betalar in till landstinget och som istället skulle kunna användas till något som främjar vården.

Jag tycker att det är dags att göra någon form av uppror mot dessa dumheter eftersom ingen i Dalarnas län har lagt sin röst (oavsett vilken sida man röstat på) för att de ville ha denna dyra röra.

Som företagare är jag inne på att undersöka möjligheten att göra alla skatteinbetalningar till någon form av spärrat konto. Om alla företagare i Dalarna kunde genomföra detta så kanske det gick att komma till tals med den så kallade överheten vilken vi betalar för att sköta vissa uppgifter åt oss skattebetalare vilket dessa herrar inte tycks förstå.

CHRISTER ISACSSON SKATTEBETALARE

Mer läsning

Annons