Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för ett nytt Dalauppror

Annons

Nu får det vara nog! Vart är vårt samhälle på väg? A-kassan ändras till hundra procent - fler och fler blir arbetslösa. Sjukvården har mer eller mindre havererat.

Åldringsvården är obefintlig. Invandrarpolitiken kostsam. Skolan och barnomsorgen drabbas negativt av sparpolitiken. Företag läggs ned och flyttar utomlands. Ge ett vettigt svar till oss förlorare i detta ekorrhjul!

Det är väl inte konstigt att ohälsan ökar i vårt samhälle, då varje individ mår psykiskt och fysiskt dåligt och därtill drar samhället i svångremmen. Det heter att det inte finns pengar och att det ska sparas och sparas. Till vilken nytta? Visioner finns inte mer i detta landet och ungdomar tappar tilliten till den nuvarande politiska styrningen.

Det måste vara tröstlöst att tassa omkring i regeringskansliet och inte ha ryggrad nog för att göra något positivt för medborgarna! Skatt, skatt, skatt - var gör ni av pengarna någonstans? Jag anser detta vara en diktaturstat! Den svenske medborgaren har inget att säga till om och blir totalt överkörd. Vad är det då för fånigt tjafsande med vår monark? Mitt förslag är att införa prestationslöner på de valda ombuden. Ett utträde ur EU vore föredömligt, då vi inte har råd att vara med där, för de dryga 26 miljarder per år det kostar - dessa pengar skulle räcka till så mycket mer inom landet i stället!

Nej, krafttag måste göras nu mot den sittande regimen! Jag påkallar ett nytt Dalauppror - vi kan inte bara sitta och, titta på medan landet rämnar i ruiner!

Missnöjd medborgare

Mer läsning

Annons