Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ordspråk

Annons

Visa var

du står!

Knutby handlar om vanligt kvinnovåld i första hand. Om religionen i andra hand. Numera är det normalt att vi kvinnor ska tystas. Precis som i ett annat fall, nu aktuellt här i Dalarna.

Det handlar i första hand om mäns våld och förfarande mot kvinnor. Pastorn gjorde det på sitt sätt. Använde sin makt. De skygglappar som många använder angående dessa kvinnomord, är skamliga.

Du man! Hur skulle du tycka och känna att det var, att ständigt läsa om hur andra män togs av daga?

Betänk detta. Är du man, börja protestera nu. Gör din röst hörd. Fördöm de män som slår och dödar dem som de "älskar". Visa var du står. Vid fikabordet, lunchen, på puben, i föreningslivet, hemma och bland vännerna. Visa respekt framför allt.

Knutby handlar i första hand om en mans egenmäktiga förfarande och stora hat, gentemot några kvinnor. Gäller FN:s mänskliga rättigheter kvinnor? I Sverige? Eller ska man emigrera till Saudiarabien för att få lugn och ro.

Arg

Stoppa is-

marodörerna!

Under veckosluten då hundratals, ja ibland tusentals människor söker sig till Runn för att åka långfärdsskridskor på dess fina skridskobanor störs naturupplevelsen av snöskotrar, bilar och mc som korsar eller kör längs banan. I bland även i skridskobanan.

Dessa fordon bullrar och orsakar olyckstillbud bland skridskoåkare, skidåkare och isflanörer i allmänhet. Det finns vägar att åka på för bilar och mc, leder för snöskotrar. Varför förstöra friden och naturupplevelsen för en skrinnare? När kommer en reglering av dessa fordon på isen?

Skrinnare

Mer läsning

Annons