Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Civil vakt stoppade tjuv

Annons

Personal i sportaffären misstänkte att mannen hade stöldgods i sin ryggsäck när han gick ut ur affären. De försökte springa efter honom men lyckades inte hinna ifatt.

En Securitasvakt som dock inte var i tjänst uppmärksammade att något var på gång och han hoppade ur sin bil och sprang ifatt den misstänkte tjuven. Han lyckades få fast honom och i ryggsäcken fanns ett par gymnastikskor som tillhörde affären.

Ung flicka

sexuellt ofredad

FALUN. Polisen får fortlöpande in anmälningar från personer som utsatts för sexuellt ofredande. Den här gången verkar det dock inte vara från den man som utgett sig ringa från Statistiska Centralbyrån, utan en ung flicka har anmält en man som ringt och presenterat sig som "Peter". Mannen utlovade 400 kronor i matkuponger om flickan ville svara på några frågor. Frågorna var dock av grov sexuell karaktär. För närvarande har polisen ingen misstänkt för ofredandet.

Sex bestulna

på plånböckerna

ASPEBODA. I torsdags eftermiddag var sex personer och motionerade i Aspeboda sporthall. Under tiden smög sig någon in i omklädningsrummet och stal samtligas plånböcker. Totalt kom tjuven över några tusenlappar.

Mer läsning

Annons