Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerns skattepolitik befrämjar mygel

Annons

Tack för svaret Peter Helander!

Du försöker fortsatt kamouflera motivet för flygets existens i Mora genom att stapla upp en massa fakta samt i detta sammanhang impertinenta uppgifter. Jag anser fortfarande att du sitter i en jäv-situation. Skulle du ge dig själv bygglov i byggnadsnämnden?

Du skriver att din marginalskatt är 59 procent vilket väl är maximum för vad du behöver betala. Det finns de i Mora som betalar cirka 34 procent. Det är dessa som får betala "flygskatten!"

Dina möjligheter att flyga med personalbiljetter är dessutom goda eftersom cirka 75 procent av flygstolarna är tomma. Att det finns en klyfta mellan allmänhet och politiker i Mora kan du tacka centern i Mora för. Den häftiga misskrediteringen av dåvarande morastyre samt löfteskatalogen från valet 2002 bäddade för denna misstro.

Vad jag kan göra för Mora sedan? Jo, jag argumenterar för att politikernas klåfingrighet med allmänhetens skatter skall begränsas. Centerns skattepolitik leder bara till att svartarbete/mygel fortsätter, vilket innebär att somliga beskattas hårt, andra inte alls.

Det allvarliga med ditt svar är dock att Du, liksom andra c-företrädare, försöker skrämma befolkningen med företagsflytt.

Tågfrälst

Mer läsning

Annons