Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centern välkomnar myndighet

Annons

Centerns dalariksdagsman, Kenneth Johansson, välkomnar förslaget från Småkom om Vansbro som tänkbar ort för den nyinrättade myndigheten; Inspektionen för arbetsmarknadsförsäkringen.

- Om jag får fortsatt förtroende efter valet så kommer jag att lägga en motion om förslaget i riksdagen i höst. Jag hoppas också vi på dalabänken kan driva den här frågan gemensamt över partigränserna, säger Kenneth Johansson.

- Ansvariga statsrådet Ulrika Messing säger att hon vill att statliga myndigheter ska flyttas ut i landet och det är viktigt att regeringen nu också går från ord till handling, säger Kenneth Johansson.

Polisen vet vem

fönsterkrossaren är

VANSBRO. Under torsdagskvällen krossades ett fönster i ett av stiftelsen Vansbrohems hus längs Saltviksvägen. Polisen har av vittnen fått uppgifter på vem gärningsmannen är.

Cittragruppen

lyfte trivselträff

ÄPPELBO. Underhållning av PRO:s cittragrupp var höjdpunkten vid den trivselträff som anordnades av Äppelbo missionsförsamling och kyrkan i Missionshuset på torsdagskvällen. Cittrabandet leddes av Gun-Britt Gustafsson medan pastor Göran Andreasson höll i de övriga trådarna. Ett 25-tal personer hade hörsammat inbjudan.

Mer läsning

Annons