Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Calle testade nya lekparken

Annons

Stora rutschkanan tyckte Calle var riktigt rolig. Så den blev det många turer i och fler lär det bli. Med beröm godkänd tycker Calle.

Dom två små rutschkanorna var lite väl tråkiga. Men de var inte sämre än att det gick att åka på dem. Calle är generös så de fick också godkänt. Även om det var på gränsen.

"Plattan", snurr-plattan, gungan. Många namn var det på den. Calle testade, men den var inte så rolig. Kanske för barn som är lite äldre. Dock inte för en treåring. Knappt godkänd.

Nätet var väldigt rolig att försöka hoppa i. Vilket inte gick. Men det var roligt i alla fall. Så den blev godkänd på en gång.

Nätbron var lite skrämmande. Man skulle ju gå över ett litet nät och det var ju högt upp tyckte Calle.

Han kröp över i stället, vilket också gick bra. Passar också till barn som är lite äldre.

Träbron som gick i vågor var helt okej. Calle hasade ner första biten och kröp upp på sista. Men den var helt okej och godkänd den med.

Däcken var otroligt roliga att klättra upp på. När Calle väl kommit upp var det en ren lycka att ha klättrat upp för dem tyckte han.

Därför delar Calle ut ytterligare ett "med beröm godkänt".

Och när Calle summerat intrycken och testat allt som var värt att testa sammanfattar han lekparken så här; den är helt godkänd och där tänker Calle spendera mycket tid på att leka.

EMELIE ANDERSSON (PRAO)

Mer läsning

Annons