Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bytte president vid vårens sista möte

Annons

Då Lions Club hade sitt avslutande månadsmöte inför sommaren vid Hånäsets kolonigård i Malung passade man också på att byta president.

Avgående Lionspresidenten i Malung, Sven Olsson, överlämnade ordförandeklubban till den nye presidenten Harry Jonsson som under många år varit med i Lions Club i Malung.

Lions Club hade förlagt vårens sista månadsmöte till Hånäset och inbjudna var Lions Club i Orsa där bland annat tidigare Malungslejonet Lennart Halvarsson numera är med. Sammanlagt deltog ett drygt 40-tal personer i våravslutningen.

Sedan de sedvanliga förhandlingarna skett och de som inte är Lionsmedlemmar i Malung hade avverkat en tipspromenad så bjöds det på en trerätters middag. Måltiden hade iordningställts av förre kocken och numera brandchefen i Malung, Per Hampus.

Det bjöds även på underhållning av trubaduren och spelmannen Åke Lindkvist som under en knapp timmes tid framträdde med ett mycket varierande program med sång, musik och historier.

Någon tur med vädret hade man inte. Alla tycktes dock trivas under utedansbanans tak även om en och annan huttrade och frös i kylan.

- Vi är mycket tacksamma för att vi fick vara med vid det här tillfället och det är bara att hoppas på att vi kan fortsätta det fina samarbetet mellan Lionsklubbarna i Malung och Orsa sade Lennart Halvarsson i Orsa Lions då han höll sitt tacktal.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons