Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bygg en större scen i Säterdalen

Annons

Men hallå! Om nu Säter ska göras till en nöjesmetropol med så stora artister så att Säterdalen är för liten, föreslår jag att högsta prioritet sätts på att bygga en större stationär scen nere i Säterdalen. Är det tänkt att vi bara ska ha Säterdalen som ett kulturminne?

Scenen som byggdes till "Rocktåget" var väl inte heller så dålig och fick ju plats. Hur många av de artister som kommer nu, är i behov av en sån mastodontscen?

Det kan väl inte vara meningen att campingen skall offras. Nej, industrisemestern har inte börjat, men vid midsommar brukar det ändå komma hit folk med små husvagnar. Men det kanske ni inte har märkt, eftersom ingen varit där så ofta, trots öppettiderna.

Musik för alla åldrar, ja det är väl bra, det var Dalarock också. Men det är ju inte det som är problemet.

Jag har även sett en annan sida av Dalarock, och då tänker jag på tältplatsen. Det fanns föreningar, som hade sina stora inkomster för året, genom att plocka tomglas. Artisterna kan ju fortfarande bo på Stadshotellet, men publiken, var ska den bo? Ska de tälta i Säterdalen kanske?

Vid "Kalasturnén" tältades vid badstranden det var inte så kul för badgästerna. Och nu är det tre dagar.

Vem ansvarar för "svansen" av dem som av någon anledning inte kommer in, alltså står utanför och har ett eget festande. Vem städar på "stan" och i skogen. Parkeringsplats?

STÅLBERGS MED FLERA

Mer läsning

Annons