Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brottslighet ökar

Annons

I likhet med det övriga fosterlandet har brottsligheten ökat i Bysamfälligheten.

Brottsligheten täcker hela spektrat från övergödda och stormrika direktörer, som stjäl hundratals miljoner från den fattiga allmogens pensionsfonder och ned till den nioåriga pojken, som med kniv rånar sina skolkamrater på godis och mobiltelefoner.

Däremellan har Bysamfälligheten bankrånare, väskryckare, biltjuvar, lägenhetstjuvar och sådana, som vandaliserar sommarstugor och allmänna byggnader. Dessutom finns de, som samtidigt åtnjuter sjukkassa, arbetslön, pension och svartarbete på flera ställen.

För att råda bot på dessa avarters levnadssätt har Bysamfälligheten anlitat de konsulter, som framgångsrikt kortat sjukköerna åt landstinget genom att lägga ned lasarett och vårdcentraler samt avskedat läkare och sjuksköterskor.

Det innebär att Samfällighetens tingsrätt flyttat till Falun och polisstationen håller öppet endast under kontorstid.

En förbättring är aviserad, att stationen skall stängas helt och myndigheten kommer att upprätthållas på distans. Det betyder att polismannen arbetar från sitt hem och rycker ut efter överenskommelse med sin fackförening.

Där sker ingripanden efter en prioriteringslista där de egna partikamraterna har en särställning i nödlägen. På detta sätt förväntas Bysamfälligheten få kontroll över förbrytarna, samtidigt som kostnaderna blir mindre.

För rapporten svarar

ERRGE

Mer läsning

Annons