Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bravo Musikskolan!

Annons

Tack Borlänge kommunala musikskola för all underbar musik, glädje, variation, proffsighet, roliga konserter och duktiga ledare! Det är ett fantastiskt arbete ni gör för våra barn och ungdomar i Borlänge. Ni har med engagemang och kunnighet utvecklat verksamheten under flera år och gjort vår kommun känd i Musiksverige.

Våra två barn - och många med dem - har i flera år stor-trivts i er verksamhet. De har utvecklats i sin egen takt, stärkt sitt självförtroende, känt lycka och stolthet att vara del av en orkestergemenskap, känt glädjen och uppskattningen från entusiastisk publik efter konserterna, fått nya kamrater, haft förmånen att arbeta med proffsartister, deltagit i roliga läger och resor, även utomlands, samt har sett oss föräldrar hjälpas åt med diverse trevliga arbetsuppgifter i anslutning till konserterna, då vi vuxna även lärt känna varandra.

Musik ska byggas utav glädje, sjunger Lill Lindfors. Så rätt hon har! Musiken gör också oss människor glada.

Hur kan man som morfar eller farfar förvägra något barn detta? Hur kan man anse det negativt att ens barnbarn får förmånen att spela med i en orkester? Vi förstår inte denna inställning. Den måste bero på okunskap.

HELNÖJDA OCH GLADA FÖRÄLDRAR

Mer läsning

Annons