Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bråk mellan två yngre män

Annons

Två ynglingar råkade i luven på varandra efter en dispyt i fredagskväll på Borgarnäsvägen. Pojkarna tillhörde två olika ungdomsgäng. Efter att ha utväxlat några ord började de knuffa varandra och den ena av pojkarna fick sedan ett slag på kinden och en spark i magen.

- Pojkens mor hämtade sedan pojken, säger Kenneth Brask, stationsbefäl vid polisen i Avesta.

Ynglingarna har anmält varandra för misshandel.

Skar upp tält med rakkniv

En man född 1986 är misstänkt för försök till stöld, brott mot knivlagen och för två fall av olaga hot.

Mannen är misstänkt för att ha begått stöldförsöket tidigt på lördagsmorgonen då han skar upp diskotältet på Daldansen med en rakkniv. En ordningsvakt som befann sig i parken observerade mannen, och kunde sedan med hjälp av en kollega gripa den misstänkte mannen på Stationsgatan. I samband med det hotade mannen de två ordningsvakterna till livet.

Dagen därpå återkom den misstänkte till Sveaparken på eftermiddagen. Han var då berusad och nekades inträde varpå han hotade att döda två ordningsvakter.

Försökte stjäla 400 liter diesel

Någon har försökt stjäla diesel från maskiner vid ett vägarbete på AK-vägen i Garpenberg.

När maskinernas ägare anlände till platsen för vägarbetet klockan halv åtta på söndagsmorgonen såg de två män försvinna från platsen i en personbil.

- På platsen fanns ett bilbatteri och en eldriven pump. Där fanns också flera dunkar som var fyllda med diesel, säger Kenneth Brask, stationsbefäl vid Avestapolisen.

Männen hade pumpat ur minst fyra hundra liter diesel till dunkarna. Det är oklart om gärningsmännen fick med sig någon diesel.

Kvinna körde bil med körförbud

Mer läsning

Annons